Slider

Beleef uw tuin maximaal in een Orbo.

Beleef uw tuin maximaal in een Orbo.

Op zoek naar een tuinsalon, veranda, pergola, of tuinkantoor? Onze ‘sfeer-volle’ Orbo tuinkamer biedt u topcomfort doorheen alle seizoenen. Hun kant-en-klare uitrusting en persoonlijke inrichting maakt hen - binnen de markt van ‘outdoor lifestyle’ oplossingen’ - tot DE absolute koploper in dagelijks gebruik.

In de naweeën van Corona, kan u onze Orbo’s best naar waarde schatten door erin plaats te nemen. Dat kan volledig vrijblijvend en veilig door het maken van een privé afspraak in onze toontuin te Bornem waar alle modellen staan opgesteld. Wenst u vooraf even ‘life’ in onze
showroom rond te kijken, dan bieden we onze persoonlijke ‘digitale rondgang’ via WhatsApp videochat. Bel ons om uw tijdstip te reserveren.

Onze eerste tuinbeurzen bieden zich eindelijk aan en onze opentuindagen staan geplantvoor later in september. Hou een oogje op onze toontuinpagina en activiteitenkalender.
U bent van harte welkom!
Testimonial
Mijn beroep als medisch specialist is zeer veeleisend. Als ik voel dat het tijd is om te ontstressen, geniet ik een kwartiertje van de tuin in m'n Orbo en ik ben er weer helemaal klaar voor.
ThomasMedisch specialist