Orbo voor professionals

In een professionele en commerciële context geeft Orbo een grote meerwaarde aan uw activiteit. Laat zakenrelaties en klanten plaatsnemen in een Orbo en u bent verzekerd van een ontspannen sfeer waarin alles vlotter en aangenamer verloopt.

Wellness & sport

U bent professioneel actief in de wellnessbranche of in outdoor-sport? Verwen uw klanten met de weldoende luxe van een Orbo. Heerlijk na de jacuzzi of een partijtje tennis. Ideaal om in alle weersomstandigheden gasten toch van de natuur te laten genieten. Zo kunt ook meer omzet genereren met uw restauratie- en drankenaanbod.

Horeca, restauratie, bed & breakfast

Geef extra cachet aan uw hotel, restaurantterras of bed & breakfast. Ideaal om te verhuren voor privévergaderingen en andere gelegenheden waarin gasten meer privacy wensen, met als onvergelijkbare extra het contact met de natuur in alle seizoenen. Doe uw kamerverhuur stijgen in periodes met slechter weer dankzij de beschuttende kwaliteiten van de Orbo.

Vrije beroepen

U heeft zelf nood aan een rustig plekje om na het werk te ontstressen. In een Orbo komt u helemaal tot rust. Uiteraard is een Orbo ook ideaal voor gevoelige gesprekken met klanten, patiënten enzovoorts.

Bedrijven

Een plekje nodig om te ontsnappen aan de strakke architectuur die een bedrijfsgebouw dikwijls oplegt? Zet een Orbo op uw bedrijfsdak, in het groen naast het parkeerterrein of waar dan ook. Heerlijk voor uw werknemers om even buiten het gebruikelijke decor, buiten maar toch lekker warm, samen te werken, te brainstormen, noem maar op.

Commerciële realisaties