Onze werking ten tijde van de Corona maatregelen

 

Verkoop, bestellingen, productie, leveringen en dienst na verkoop gaan gewoon door
Naar aanleiding van de strijd tegen het coronavirus volgen wij alle overheidsmaatregelen strikt en werken we momenteel achter gesloten deuren. Wel willen we benadrukken dat de productie van onze Orbo’s gewoon blijft doorlopen. Er zijn voldoende grondstoffen en componenten om de productiecapaciteit de komende weken te handhaven. Ook het transport van al geproduceerde modellen blijft gegarandeerd. Voor levering en installatie treffen wij maatregelen in lijn met de verordeningen van de overheid. Voor dienst na verkoop kan u ons gewoon contacteren.

Deelname aan beurzen in binnen en buitenland zijn voorlopig opgeschort
Zoals wellicht bekend, zijn alle geplande beurzen als gevolg van overheidsmaatregelen tot nader order opgeschort. Dit geldt voor alle landen waar wij actief zijn.  Wij monitoren de toestand nauwgezet en zullen niet nalaten u te berichten van zodra hier verandering in komt.  Onder voorbehoud zullen wij op de activiteitenkalender aangeven aan welke beurzen of evenementen wij in de komende maanden plannen deel te nemen.


Heropening van onze toontuin in Bornem > privébezoek op afspraak mogelijk vanaf 11 mei

Op 11 mei – streefdatum voor de heropening van de winkels – kunnen wij onze toontuin op afspraak terug openstellen.  Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen om alles in alle veiligheid te laten gebeuren.  In afwachting mag u ons laten weten welke datum en tijdstip u zou schikken voor uw vrijblijvend privébezoek.

Beschikbare en geplande ‘online’ hulp- en communicatiemiddelen

 • Real time chat’ op onze website

Zie hiervoor de chat button op onze website. Waar deze voorlopig nog enkel door een ‘(ro)bot’ was ‘bemand’ voorzien wij weldra tijdsvensters waarin onze medewerkers u ‘real-time’ kunnen te woord staan.

 • 360° foto- en videomateriaal van het interieur van onze Orbo’s

Hiermee kan u het interieur van onze modellen als het ware ‘virtueel’ (vanop afstand) ‘bekijken en beleven’ alsof u er ‘live’ in zou plaatsnemen. We berichten u weldra waar en hoe u deze nieuwe ‘content’ kan bekijken.

 • 360° ‘Live streaming ‘virtueel bezoek’ van onze toontuin in Bornem

Op deze manier kan u via het internet, uw smartphone of pc op een verantwoord en veilig ‘virtueel bezoek’ brengen aan één of meerdere modellen die opgesteld staan in onze toontuin.  U krijgt hierbij de gelegenheid ons ‘live’ alle vragen te stellen en zaken te bekijken alsof u ‘fysiek’ bij ons in de toontuin aanwezig zou zijn.

 • ‘Configuratie-fiches’ voor het samenstellen en personaliseren van het Orbo model van uw keuze:  

Deze documenten laten u toe, net zoals bij een auto, stap voor stap de diverse keuzemogelijkheden qua uitrusting, kleuren en opties van uw Orbo model te bepalen en vast te leggen.  Het eindresultaat is een kant-en-klare bestelbon die wij aan onze producent kunnen doorgeven.

Contactmogelijkheden

In deze onverwachte en moeilijke tijden willen wij er maximaal voor u zijn.

Wij blijven bereikbaar via telefoon, skype, chat en e-mail tijdens de kantooruren en op afspraak ook in het weekend.  Bel of mail ons voor een afspraak of gesprek en zeg ons welk communicatiemiddel u verkiest.

Hieronder sommen we de beschikbare communicatiekanalen en informatiebronnen nog even voor u op:

 • Onze mobiele telefoonnummers: Myriam +32 (0)486 23 71 72 en Frederik +32 (0)486 61 63 37
 • Ons e-mail adres:  info@insight-outgardens.com
 • Chat op onze website via de Chat Button (‘bemand’ tijdens de hiervoor voorziene tijdstippen)
 • Via een Skype voice, -tekst- of video call:
  • Myriam:  e-mail: ‘Myriam.InsightOut@hotmail.com of Skype-naam: ‘live:Myriam.InsightOut’
  • Frederik: e-mail: ‘Frederik.InsightOut@hotmail.com of Skype-naam: ‘live:Frederik.InsightOut’
 • Via een WhatsApp voice, -tekst- of video call:
  • Voeg Myriams/Frederiks mobiel nummer (zie boven) toe aan je contacten, open WhatsApp en bel.