Corona - Covid-19 maatregelen

Beste klant,

 

Naar aanleiding van het Corona-virus en alle maatregelen die hieromtrent door de Belgische regering reeds genomen zijn, zijn wij genoodzaakt om achter gesloten deuren te werken tot minstens 3 april 2020. De geplande opentuindagen van 28 en 29 maart in onze toontuin in Bornem kunnen gezien de lokale verordeningen helaas niet doorgaan.

 

Vooreerst wensen wij te benadrukken dat de productie en transport van onze Orbo modellen bij onze producent tot nader order gewoon blijft doorlopen. Voor levering en installatie treffen wij maatregelen in lijn met de verordeningen van de overheid. 

 

In deze onverwachte en moeilijke periode willen wij er voor u zijn. Hoewel we 'achter gesloten deuren' werken, blijven wij op verschillende manieren beschikbaar en zullen we zelfs trachten om via jullie te blijven ondersteunen bij jullie keuze, beslissing of bestelling via een aantal innovaties op onze website

 

Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u alvast een goede gezondheid toe.

 

Met vriendelijke groeten,

Het Insight Out Team

Geplande en beschikbare ‘online’ hulp en communicatiemiddelen

 

 • ‘Real time chat’ op onze website:  zie hiervoor de chat button op onze website. Waar deze voorlopig nog enkel door een ‘(ro)bot’ was ‘bemand’ voorzien wij weldra tijdsvensters waarin onze medewerkers u ‘real-time’ kunnen te woord staan.
 • 360° foto- en videomateriaal van het interieur van onze Orbo’s: Hiermee kan u het interieur van onze modellen als het ware ‘virtueel’ (vanop afstand) ‘bekijken en beleven’ alsof u er ‘live’ in zou plaatsnemen. We berichten u weldra waar en hoe u deze nieuwe ‘content’ kan bekijken.
 • 360° ‘Live streaming ‘virtueel bezoek’ van onze toontuin in Bornem:  Op deze manier kan u via het internet, uw smartphone of pc op een verantwoord en veilig ‘virtueel bezoek’ brengen aan één of meerdere modellen die opgesteld staan in onze toontuin.  U krijgt hierbij de gelegenheid ons ‘live’ alle vragen te stellen en zaken te bekijken alsof u ‘fysiek’ bij ons in de toontuin aanwezig zou zijn.
 • ‘Configuratie-fiches’ voor het samenstellen en personaliseren van het Orbo model van uw keuze:  Deze documenten laten u toe, net zoals bij een auto, stap voor stap de diverse keuzemogelijkheden qua uitrusting, kleuren en opties van uw Orbo model te bepalen en vast te leggen.  Het eindresultaat is een kant-en-klare bestelbon die wij aan onze producent kunnen doorgeven.

Beschikbare communicatiemiddelen en kanalen

 • Ons rechtstreeks telefoonnummer (tijdens de kantooruren): +32 (0)3 298 57 71
 • Onze mobiele nummers: Myriam +32 (0)486 23 71 72 en Frederik +32 (0)486 61 63 37
 • Ons email adres:  info@insight-outgardens.com
 • WhatsApp video call
 • Chat op onze website via de Chat Button (‘bemand’ tijdens de hiervoor voorziene uren en tijdstippen)
 • Een Skype call
 • Ons Insight Out ‘360° Live Streaming’ kanaal op Facebook